Over mij

Registraties

  • BIG registratie psychotherapeut:  29924899116
  • Psycholoog NIP: 136370
  • Beroepsvereniging LVVP
  • AGB:  94064857

Ik ben Irma Kanters, sinds 2008 werkzaam als psycholoog in GGZ en sinds 2018 geregistreerd psychotherapeut. Ik heb ruime ervaring in het behandelen van verslavingsproblematiek, depressieve klachten, angstklachten, burnoutproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en zingevingsvraagstukken.

Mijn loopbaan ben ik gestart als secretaresse en vervolgens ben ik gaan werken als loopbaancoach en reintegratie-adviseur. Ik ben werkzaam geweest bij diverse profit organisaties en heb een eigen bureau gehad in werving en selectie en reintegratiewerkzaamheden. In de loop van de jaren zocht ik meer verdieping in mijn leven en ben verder gaan studeren naast mijn werk. Ik heb mijn Master Psychologie in Geestelijke gezondheidszorg behaald aan Universiteit van Tilburg (2008) en ben vervolgens als psycholoog gaan werken in de GGZ. Ik merkte dat ik nog meer verdieping wenste in mijn werk en besloot om me te specialiseren als psychotherapeut. De 4-jarige ‘postgraduaat opleiding in de psychotherapie: volwassenen’ heb ik behaald aan Universiteit Antwerpen (2018). Daarnaast ben ik sinds 2012 mindfulness trainer. Medio 2021 heb ik de EMDR opleiding afgerond.

Transparantie, respect en samenwerking zijn voor mij belangrijke waarden. Vanuit mijn opleiding en ervaring staat een cliëntgerichte benadering centraal; aan de hand van uw klachten, problematiek en persoonlijkheid wordt een bepaalde behandeling geïndiceerd die eventueel bijgestuurd c.q. gewijzigd kan worden gedurende het behandeltraject.